top of page

Jij maakt anderen blij"U bent echt mooi, fantastisch dat u dit doet"


Een grote glimlach op het gezicht van de dame die net uit de taxibus was gestapt en een kaart van je kreeg. Het was 8 uur en we waren al op pad om te gaan bewegen op het strand. De 'jij bent mooi' kaarten had je al bij je. Altijd denken aan anderen eerst en dan kom je pas zelf. Een prachtige eigenschap.


Afgelopen week weer een bijzonder interview met een interessante initiatiefneemster.We werden hier helemaal blij van. Jij wist haar weer prachtig op de foto te zetten. Een taktische vraag en haar gezicht begon te stralen.

De foto werd origineel en natuurlijk.Jij weet gevoelige vragen te stellen en laat mensen nadenken " welke vraag is u nog nooit gesteld?"


Gisteren waren we bij Mem, je moeder. Het gaat goed met haar. Jij hebt een prachtige plek voor haar gevonden. Hier kan zij gelukkig en zichzelf zijn ondanks de dementie. Je vond het prachtig dat Xana, je dochter mee was. Het doet Mem goed om haar te zien.Samen aan de wandel en genieten van de beesten die daar allemaal staan.

Terug op haar kamer controleerde je haar kleding of alles nog netjes was. Je hielp Mem met de toiletgang en liet haar met ons mee eten.


Gisteravond gingen we verder met het samenstellen van ons Magazine. De ontwerpen worden prachtig en de foto's top.


Grietje je bent een natuurtalent en ik vind je geweldig🧡💛. Liefff voor mij en voor anderen. Altijd een glimlach bij het wakker worden.Grietje jij verdiend zelf een kaart.

"🌻jij bent mooi🌻"


J A n39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page