top of page

Jij bent geweldig

In een relatie is de waardering naar elkaar toe zo belangrijk.

Trots zijn op de ander. Gisteren zat Grietje bij Kim, de kapster. Ik hoorde haar vertellen over onze ontdekkingsreis. De mooie verhalen die we samen maken. Ik zag Grietje genieten in de stoel.


Kim die naar iedereen luistert en een ander laat praten ondanks dat zij zelf die steun zo hard nodig heeft. Een kunst die bijzonder is om jezelf even opzij te zetten voor de ander. Een prachtig mens. Wat was ik trots toen Grietje in de Healey stapte en genoot om aan het stuur te zitten.

Een stoere meid met een gevoelig hart die iedereen wil helpen.


Een vrouw die van oldtimers houdt is al heel bijzonder.


Je liefde voor Mem is bijzonder. De liefde die jij en ik van haar krijgen is geweldig.


Toch is er de rouw en het verdriet. Gisteren ging het weer lichamelijk minder met haar en maak jij je zorgen.

Afgelopen week spraken wij Desiree Helmond, een fantastisch lief mens en zij vertelde over rouw bij leven.


Steeds weer een stukje afscheid nemen. Een proces wat nu al jaren aan de gang is. Je had dit eigenlijk niet gerealiseerd.


Bij veel mantelzorgers is dit aan de gang. Het wordt wel eens onderschat hoeveel impact dit heeft op de levens van de mensen die zorgen voor iemand met dementie


Grietje je bent een vrouw die trots is op de Membear, haar boek 13 mooie mensen en hun verdwenen woorden en de Magazines.

Je twijfelt wel eens over je bedrijf. Zonder je bedrijf doe je al prachtige dingen. Als mens ben jij zo belangrijk. Mensen blij maken dat wil je doen. De keuze ligt bij jou. Wat wil ik is een moeilijke vraag. Samen kunnen wij de wereld aan en ik wil je helpen.


In deze wereld zou het zo belangrijk zijn als we elkaar zien. Waardering naar elkaar uitspreken, het geven van complimenten en het leven vanuit ons hart.


Volgende week willen wij weer naar Zweden. Wel als het met Mem weer goed gaat. Een prachtig land met een mooie natuur en rustige mensen. We kunnen daar veel van leren.


Lezers💚💛 jullie zijn welkom daar!


77 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page