top of page

Jij bent authentiek

Wat een goed gevoel geeft het als je anderen weet te helpen.

Van jou heb ik geleerd om te vragen 'wat heb je nog nodig'


Elke dag leer ik van je en jij maakt mij blij. Elkaar zien is zo belangrijk in het leven. Je gaf het vanmorgen vroeg weer aan. Een warme hand op mijn rug zegt al zoveel. Woorden zijn dan niet nodig.


Bij jou kan ik mezelf zijn en heb ik het gevoel alles te kunnen. Waardering en respect toe naar elkaar is zo belangrijk. Het maakt dat je als mens wordt gezien.

Waarvoor schrijf ik dit?


In de zorg voor mensen die zorg afhankelijk zijn is gevoel zo belangrijk. Wanneer je niet werkt vanuit je hart voelt de ander dit. Mensen leven vanuit hun gevoel en reageren met gedrag. Onbegrepen gedrag is te begrijpen. Hoe zou je het zelf vinden om geholpen te worden door iemand die geen tijd voor je neemt. Vanuit het hart werken is niet moeilijk. Wees en vertrouw op jezelf en neem tijd.


Onze oude oldtimers helpen om anderen blij te maken. Het is wonderlijk wat voor een reacties dit geeft. Ik gebruik dit al heel lang en heb daar wonderlijke dingen meemaakt. We gaan afscheid nemen van onze groene MG. Zij heeft haar werk gedaan😊 en tijd voor iets vanuit een droom en wens.


Jij, Grietje van de Heide bent geweldig. Jij die altijd klaar staat voor anderen. Altijd een goed woord over voor anderen. Jij die de 'jij bent mooi' kaarten heeft bedacht. Jij die zo betrokken is bij Mem. Jij die mij heeft leren genieten en lief te hebben.


Jij die ik wil beschermen.

Oké, veel mooie woorden maar

we gaan weer 'gewoon' doen.


Een heerlijke verse kruidenthee ga ik voor je klaarmaken. Een lekker kopje koffie met geurende bonen maak ik voor mezelf. Vers brood en heerlijke geperste sinaasappels. Wat geeft dit een voldoening om dit voor jou te mogen doen.


Grietje je bent geweldig🥰


We gaan er een mooie dag van maken


De foto's maakten we zelf op een bijzondere plek in Ommen afgelopen week.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page