top of page

HET 3E JANGRIETJE MAGAZINE IS UIT

"Waauw wat een fijne sfeer hier. Hier voelt het magazine zich thuis".


Afgelopen donderdag 30 november stonden Grietje en ik bij de drukker in Rotterdam. Om 5.00 uur op pad uit Drenthe om de files wat voor te zijn. Geweldig om een nog warm exemplaar in handen te hebben. Wat zagen ze er weer mooi uit. Trots waren we op het resultaat. Daarna naar Vlaardingen en een heerlijk ontbijt in het Delta hotel. Het 1e exemplaar gaven wij aan Kirsty Fijnheer.

Kirsty is commercieel manager in het hotel. Deze organisatie zet zijn medewerkers op 1 en dat is natuurlijk helemaal in ons straatje. Dirk Overbeeke, de directeur kon er die dag niet bijzijn jammer genoeg. Een mooi onderwerp voor een volgend magazine.


Door naar een bijeenkomst van Sociëteit Vastgoed bij Maas wijkontwikkeling in Vlaardingen met als onderwerp; De toekomst van Vastgoed: Inspiratie vanuit de Blue Zones. Dank aan Mark Logtenberg en Claudia v. Haaften.

Tijdens deze prachtige bijeenkomt met passievolle mensen werd ons 3e magazine door een aantal mensen afgenomen.

Op de terugreis naar 't Noorden reden wij langs stichting Waardeburgh locatie Pedaja in Hardinxveld Giessendam en overhandigde Corné de Korte 30 magazines en Willy Stam 4 magazines.

Corné staat met een prachtig artikel over het open deuren beleid en Willy was bij het interview aanwezig en volgt ons dagelijks. Willy wilde ons magazine aan een paar organisaties geven bij haar in de buurt. Corné een bestuurder die leiding geeft vanuit zijn hart. Een man die het goed voor heeft met de mensen waar hij leiding aangeeft.

Over een zeer drukke weg, wat wij sinds Zweden niet meer gewend zijn naar Zevenaar.

Hier brachten wij een magazine bij Mariëlle Bus. Zij was voordat ze 'de huiskamer , voor mensenheugenis' opgezet had directeur wonen met zorg bij Sensire. Al eerder was zij ook bezig met het open deurenbeleid. Mensen met dementie niet opsluiten achter een gesloten deur. In Zevenaar zijn de deuren open geeft zij in haar eigen huis de mensen een veilige plek met liefde. We kregen een hartverwarmend ontvangst.

Een heerlijk maaltijd bij Jan&Jan en door naar Kirsten Tinneveld Madsen.

Kirsten staat in ons 3e magazine met 'hverdags rehabitering'. Maak de burger weer meester. Niet de zorgvraag, maar wat is de hulpvraag.

We bleven lang met Kirsten in gesprek met heerlijke koffie en thee. Een prachtige dame met een Deense voorgeschiedenis.


In Arnhem bijzondere kleding gekocht voor ons trouwen in januari🥰 Grietje weet van niets en is in de 7e hemel met haar trouwjurk waar ik weer van niets weet. Op zoek naar de kousenband 😁


Het magazine is te bestellen via onderstaande knop.
218 weergaven13 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

13 Comments


Unknown member
Dec 03, 2023

Wat een geweldig Magazine Jan en Grietje; daar mogen jullie met recht; trots op zijn.

Wat een leuke foto van mijn manager Corné met jullie Magazine.

In deze maand van verrassingen, pakjes ga ik jullie no 3 verspreiden in ons dorp aan de Merwede aan onze collega-verpleeghuizen.

Maar ook ben ik benieuwd naar Grietje haar jurk en de verrassing uit Arnhem!

Groetjes!

Like
Unknown member
Dec 04, 2023
Replying to

Wat gaaf dat je de magazins gaat verspreiden Zeg er maar bij dat ze kunnen bestellen om samen nog meer positiviteit te krijgen rondom zorg.

Ja Grietje doet steeds heel stiekem. Jurk moet wat vermaakt worden en zoekt iemand die dit kan. Kleermakers zijn heel duur en dat wil ze niet uitgeven.

Mijn verassing uit Arnhem is mooi😁


De foto van jou in de Healey is prachtig😊


Groet

Jan


Like

Unknown member
Dec 03, 2023

Nu maar aan het lezen en dat kan nu ook, met de speciale post ook nog eens, ontvangen. Met een tijdelijke handicap aan de knie kan ik rustig aan het blad beginnen.

Like
Unknown member
Dec 04, 2023
Replying to

Ja Jan en Grietje, het was een heel mooie verrassing, dat maakte het weekeinde nog mooier. Nogmaals iedereen dank voor de Gewenste Beterschap.

Like

Unknown member
Dec 03, 2023

Super dat jullie het magazine weer ontvangst mochten nemen en al zoveel mensen er blij mee hebt kunnen maken🥰

Like
Unknown member
Dec 04, 2023
Replying to

Ja we maken inderdaad mensen blij. Wij worden zelf ook blij als we het magazine doornemen.

Dank voor je mooie reactie😁

Like

Unknown member
Dec 03, 2023

Heel geweldig allemaal weer, Jan en Grietje! 😃👍♥️


Velen met mij, wacht ik ook op het derde magazine terwijl ik dagelijks uitkijkend naar de brievenbus toeloop. Ik weet als geen ander hoe druk het deze tijd bij de posterijen 📮🏤 ✉️📬 is en niet alleen in Nederland 🇳🇱, maar ook in Groot-Brittannië 🇬🇧, Zweden 🇸🇪 en overal in de wereld waar Sinterklaas en Kerstman 🎅 langskomen. 9 Jaar had ik bij MDEC (Manual Data Entry Centre) van Royal Mail als dataverwerker gewerkt, dus ik kan het weten hoe druk het daar is - al is er over het algemeen minder kaarten 🌅🏞️, brieven ✉️✉️ en documenten 📜📑, maar meer pakketpost 📦📦📦. Het kan dus iets langer duren, maar hopelijk vóó…


Like
Unknown member
Dec 04, 2023
Replying to

Dankjewel Jeannot,

Vanmiddag hebben we je magazine aan Sint Nicolaas meegegeven. Hij zou een stukje omvaren op de terugweg en dan Engeland aandoe. Een bestel Piet wilde het dan op land bezorgen.


Dank voor je mooie woorden😊

Like

Unknown member
Dec 03, 2023

Het magazine is geweldig en wordt je blij van.Al die positieve verhalen.En zo fijn dat jullie gistermiddag voor een aantal uren mijn gasten waren.

Altijd welkom.Dikke knuffel.Like
bottom of page