top of page

HET 3E JANGRIETJE MAGAZINE IS UIT

"Waauw wat een fijne sfeer hier. Hier voelt het magazine zich thuis".


Afgelopen donderdag 30 november stonden Grietje en ik bij de drukker in Rotterdam. Om 5.00 uur op pad uit Drenthe om de files wat voor te zijn. Geweldig om een nog warm exemplaar in handen te hebben. Wat zagen ze er weer mooi uit. Trots waren we op het resultaat. Daarna naar Vlaardingen en een heerlijk ontbijt in het Delta hotel. Het 1e exemplaar gaven wij aan Kirsty Fijnheer.

Kirsty is commercieel manager in het hotel. Deze organisatie zet zijn medewerkers op 1 en dat is natuurlijk helemaal in ons straatje. Dirk Overbeeke, de directeur kon er die dag niet bijzijn jammer genoeg. Een mooi onderwerp voor een volgend magazine.


Door naar een bijeenkomst van Sociëteit Vastgoed bij Maas wijkontwikkeling in Vlaardingen met als onderwerp; De toekomst van Vastgoed: Inspiratie vanuit de Blue Zones. Dank aan Mark Logtenberg en Claudia v. Haaften.

Tijdens deze prachtige bijeenkomt met passievolle mensen werd ons 3e magazine door een aantal mensen afgenomen.

Op de terugreis naar 't Noorden reden wij langs stichting Waardeburgh locatie Pedaja in Hardinxveld Giessendam en overhandigde Corné de Korte 30 magazines en Willy Stam 4 magazines.

Corné staat met een prachtig artikel over het open deuren beleid en Willy was bij het interview aanwezig en volgt ons dagelijks. Willy wilde ons magazine aan een paar organisaties geven bij haar in de buurt. Corné een bestuurder die leiding geeft vanuit zijn hart. Een man die het goed voor heeft met de mensen waar hij leiding aangeeft.

Over een zeer drukke weg, wat wij sinds Zweden niet meer gewend zijn naar Zevenaar.

Hier brachten wij een magazine bij Mariëlle Bus. Zij was voordat ze 'de huiskamer , voor mensenheugenis' opgezet had directeur wonen met zorg bij Sensire. Al eerder was zij ook bezig met het open deurenbeleid. Mensen met dementie niet opsluiten achter een gesloten deur. In Zevenaar zijn de deuren open geeft zij in haar eigen huis de mensen een veilige plek met liefde. We kregen een hartverwarmend ontvangst.

Een heerlijk maaltijd bij Jan&Jan en door naar Kirsten Tinneveld Madsen.

Kirsten staat in ons 3e magazine met 'hverdags rehabitering'. Maak de burger weer meester. Niet de zorgvraag, maar wat is de hulpvraag.

We bleven lang met Kirsten in gesprek met heerlijke koffie en thee. Een prachtige dame met een Deense voorgeschiedenis.


In Arnhem bijzondere kleding gekocht voor ons trouwen in januari🥰 Grietje weet van niets en is in de 7e hemel met haar trouwjurk waar ik weer van niets weet. Op zoek naar de kousenband 😁


Het magazine is te bestellen via onderstaande knop.
214 weergaven13 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page