top of page

Het 3e JANGRIETJE Magazine is naar de drukker

We waren afgelopen weekend in een klein hotelletje aan de Amstel vlak bij Amsterdam. Heen en weer rijden voor een leuke uitnodiging vonden we iets wat te veel. Naar Xana die een film vertoonde, die zij samen met andere studenten gemaakt had, in een Amsterdamse bioscoop.

Grietje was door hasr dochter Xana gevraagd om foto's daar te maken van de prachtige avond. Trots maakte ik van mijn 'verloofde' natuurlijk foto's.

Grietje doet geheimzinnig. Ik zie haar regelmatig kijken naar de mooiste trouwjurken. Van de bedragen die erbij staan kun je een huis in Zweden kopen. Ze kan heerlijk wegdromen van prachtige plaatjes. Over twee weken gaat Grietje op pad met haar schoonzus, dochter en nichtje om in Utrecht te shoppen. Ik heb haar al horen zeggen dat zij eigenlijk een jurk van wol wil hebben. Stiekem is zij al begonnen.

Ik weet niet goed wat ik daarbij moet dragen🤯.


In het hotelletje hebben wij de laatste hand aan het magazine gelegd. Nog wat filmpjes met onze interviews gedownload en de QR codes erbij gezet.

We zijn er trots op wat we bereikt hebben. Prachtige foto's en inspirerende verhalen. Wat zal dit magazine mooi staan in ons rijtje.

In het hotelltje had ik een kaart laten zetten in de hotelkamer met hele lieve woorden voor Grietje. Een medewerkster vond dit prachtig en romantisch. Haar man was lief maar deed dit nooit gaf ze aan. Maar vertelde ze, "dat komt omdat we getrouwd zijn". Ik schok en vroeg aan Grietje of zij nog wel wilde trouwen met mij. Hoe zou ze het vinden als ik zo zou worden. Wel lief maar niet romantisch meer. Gelukkig geloofde ze mij niet en vond mij weer een fantast. In gedachten hoorde ik mijn moeder alweer zeggen, "jongen overdrijf nou niet en geef haar een kus".

Ik gaf haar een kus en beloofde altijd romantisch te blijven🥰


Vrijdag komt de proefdruk terug en hopen de opdracht te kunnen geven voor ons 3e JANGRIETJE Magazine. Eind volgende week ligt zij dan hoogstwaarschijnlijk in de schappen.


'Powells books' heeft al gevraagd of ons Magazine bij hun in de etalage mag.

We denken erover na😊.


Wees er op tijd bij met bestellen😁 ! Volgende week meer info hierover. De 1e honderd zijn al gereserveerd.


In Zweden begint het alweer te sneeuwen.

94 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page