top of page

Het 3e JANGRIETJE Magazine is naar de drukker

We waren afgelopen weekend in een klein hotelletje aan de Amstel vlak bij Amsterdam. Heen en weer rijden voor een leuke uitnodiging vonden we iets wat te veel. Naar Xana die een film vertoonde, die zij samen met andere studenten gemaakt had, in een Amsterdamse bioscoop.

Grietje was door hasr dochter Xana gevraagd om foto's daar te maken van de prachtige avond. Trots maakte ik van mijn 'verloofde' natuurlijk foto's.

Grietje doet geheimzinnig. Ik zie haar regelmatig kijken naar de mooiste trouwjurken. Van de bedragen die erbij staan kun je een huis in Zweden kopen. Ze kan heerlijk wegdromen van prachtige plaatjes. Over twee weken gaat Grietje op pad met haar schoonzus, dochter en nichtje om in Utrecht te shoppen. Ik heb haar al horen zeggen dat zij eigenlijk een jurk van wol wil hebben. Stiekem is zij al begonnen.

Ik weet niet goed wat ik daarbij moet dragen🤯.


In het hotelletje hebben wij de laatste hand aan het magazine gelegd. Nog wat filmpjes met onze interviews gedownload en de QR codes erbij gezet.

We zijn er trots op wat we bereikt hebben. Prachtige foto's en inspirerende verhalen. Wat zal dit magazine mooi staan in ons rijtje.

In het hotelltje had ik een kaart laten zetten in de hotelkamer met hele lieve woorden voor Grietje. Een medewerkster vond dit prachtig en romantisch. Haar man was lief maar deed dit nooit gaf ze aan. Maar vertelde ze, "dat komt omdat we getrouwd zijn". Ik schok en vroeg aan Grietje of zij nog wel wilde trouwen met mij. Hoe zou ze het vinden als ik zo zou worden. Wel lief maar niet romantisch meer. Gelukkig geloofde ze mij niet en vond mij weer een fantast. In gedachten hoorde ik mijn moeder alweer zeggen, "jongen overdrijf nou niet en geef haar een kus".

Ik gaf haar een kus en beloofde altijd romantisch te blijven🥰


Vrijdag komt de proefdruk terug en hopen de opdracht te kunnen geven voor ons 3e JANGRIETJE Magazine. Eind volgende week ligt zij dan hoogstwaarschijnlijk in de schappen.


'Powells books' heeft al gevraagd of ons Magazine bij hun in de etalage mag.

We denken erover na😊.


Wees er op tijd bij met bestellen😁 ! Volgende week meer info hierover. De 1e honderd zijn al gereserveerd.


In Zweden begint het alweer te sneeuwen.

98 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

10 comentários


Membro desconhecido
18 de nov. de 2023

De voorbereidingen én de afwerkingen zijn reeds in volle gang; de trouwerij over 2 maanden en het derde magazine over 2 weken! Spannend allemaal, maar het zal vast wel lukken.


Net als Jan heb ik vraagtekens over zijn trouwpak, want ik heb die nog nooit in wol gezien. En zo’n trouwjurk eigenlijk ook niet. 🤔 Welja, er is voor alles altijd de eerste keer! Ikzelf zal jullie wel een beetje uit de buurt blijven, want ik ben helaas allergisch voor wol. 🤧 In ieder geval is er altijd ruimte voor creativiteit en ik ben zeker benieuwd hoe de grote dag zelf zal zijn. Lekker warm in de winter is het wel! 🙂👍


Voor wat het derde magazine betreft, kijk ik…


Curtir

Membro desconhecido
15 de nov. de 2023

Helemaal top

Curtir

Membro desconhecido
14 de nov. de 2023

Ha Jan en Grietje,

Fijn om ook weer tijd te hebben voor dochter Xana.

En wat mooi dat het naar drukker is voor een proefdruk!

ik ben heel benieuwd hoe het "helemaal af" is geworden. Met de QR codes met de interviews erbij!


Tot later!

Karen


Curtir
Membro desconhecido
16 de nov. de 2023
Respondendo a

En niet te vergeten het mooie werk wat jij gedaan hebt om onze teksten te corrigeren.

Fantastisch😘

Curtir

Membro desconhecido
14 de nov. de 2023

Ik zou ook graag een JanGrietje willen bestellen🥰

Curtir
Membro desconhecido
14 de nov. de 2023
Respondendo a

Geweldig, je krijgt een 'vers' exemplaar Pauline. Zullen we haar in het Zweeds vertalen😊

We zetten je op de lijst.

Curtir

Membro desconhecido
14 de nov. de 2023

Nou inderdaad het is nat en tevens heel vochtig weer. Vooral reuma gevoelige mensen hebben er veel last van. Maar nu 25 jaren geleden was het ook zo extreem nat, niet vergeten. Het is een lichamelijk probleem waar ook zoveel mensen last van kunnen hebben. Een droge vorstperiode zou welkom zijn maar voor al die gezonde groenten die nu nog steeds niet geoogd zijn een ramp.Hier in Nederland, België en Noord Frankrijk. Mem zal vast en zeker nog wel iets van de oogsttijd weten, vooral dat oudere denk ik.

Curtir
bottom of page