top of page

Haar glimlach is geweldig😘

Een foto die Grietje 4 jaar geleden ook maakte maar nu in de tuin bij Veld-Zicht. Samen op een stoel in de achtertuin van Mem haar huis toen in 2019. Wat was Mem goed afgelopen zondag. Voor Grietje heel fijn om haar moeder zo weer te zien na 6 weken in Zweden te zijn geweest.

Een grote glimlach op haar gezicht en Mem was blij om ons te zien. Een prachtige woonzorgvoorziening in Hekendorp. Hier is de relatiegerichte zorg waar wij het al langer over hebben. Niet alleen de persoon die zorg nodig heeft maar de dierbaren die om haar heen staan. Petra de eigenaar van Veld- Zicht kwam direct naar ons toe om te vragen hoe het geweest was in Zweden.

De zorgverleners waren blij om ons te zien en geïnteresseerd in ons verhaal over Zweden en vertelden hoe het met Mem ging. Liefdevolle zorg zagen wij om ons heen. Mensen die heerlijk buiten zaten aan tafels met elkaar onder het genot van een drankje


' Hans ik zet je drankje even koud hoor want dat vind je zo lekker'


Geweldig om te horen. Dit is zorg die iedereen verdiend. Hier valt de dementie niet op. Dementie hoeft niet verschikkelijk te zijn. De initiatieven die tegenwoordig opgezet worden om te laten zien hoe naar dementie is staan wij niet achter. Wij laten nu met ons 3e magazine, waar we weer mee bezig zijn, zien dat er hele mooie voorbeelden en momenten zijn wanneer je dementie hebt.

Grietje zag er etherisch uit in de jurk die haar moeder gemaakt had ruim 50 jaar geleden.

De jurk had zij ook aan toen zij 4 jaar geleden deze foto maakte.

Het is een prachtige foto die zij met de zelfontspanner gemaakt heeft. Grietje vind het nu weer heerlijk om bijzondere foto's te maken voor ons 3e magazine.

We hebben een geweldige liefdevolle dag gehad met Mem. Ze krijgt nu een wondermiddel waar echt wel eens onderzoek naar gedaan mag worden. Ik zag het in mijn tijd dat ik het kleinschalige woonzorghuis had. Ik verbaasde mij al over het effect.


Een dag om nooit te vergeten. Heerlijk om weer met onze oude DS te rijden.


Hejdå


188 weergaven11 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page