top of page

💛Grietje een fantastische vrouw🧡


'Bij jou voel ik mij niet eenzaam'


Het is al even geleden dat ik Grietje op een prachtige plek heb neergezet. Nu was er wel weer de aanleiding voor. Helemaal alleen maak jij het ontwerp voor ons prachtige nieuwe 3e magazine.

Positieve verhalen en foto's wat de wereld in deze tijd nodig heeft. Een topwijf en mantelzorger die een voorbeeld is voor velen anderen om het vol te houden. Geen dwang maar Vrijheid. Daar komen we veel verder mee als we mensen mee willen krijgen in de zorg voor elkaar. Door jou leeft je moeder nog en heb je een team laten zien hoe het kan. De dankbaarheid krijgen wij terug.

Door de goede zorgen in Veldzicht kunnen wij weer volgende week op avontuur in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Landen waar de mantelzorger in hoog aanzien staat. Mensen worden gewaardeerd om wat zij doen. Niet meer doen maar juist minder om energie over te hebben voor de dierbare waar het om gaat. Een overheid die zuinig is op hun mensen.

Eens zijn we namelijk allemaal mantelzorger!


Fantastisch😇🙏


Het avontuur lonkt ons volgende week weer toe. Hoe zal het zijn met ons huisje en onze buurman Günnar en alle mensen uit Ränsbysatter.

In de wereld zijn er 5 gebieden die als Bluezone gekenmerkt worden. Mensen worden er op een zeer gezonde manier heel oud. Onze prachtige plek staat op de nominatie om de 6e in de wereld te gaan worden.

Grietje met jou maken wij van elke plek een onvergetelijke herinnering. De liefde is overal voelbaar. Leven vanuit je hart komt bij jou vandaan. Een unieke persoonlijkheid en toch zo bescheiden.

Het avontuur en de natuur roepen ons weer terug. Zelf die bluezone maken zouden veel meer mensen op aarde mogen doen. Terug naar de basis, de gezonde voeding, het bewegen, schone water, deel uit maken van een bescheiden gemeenschap en de natuur met zijn bijzondere planten en dieren respecteren.

Volgende week op zoek naar schatten in onze lopissen. Aan de gang met je wonderschone kastjes en mijn lampen.

Grietje je bent een pracht vrouw (vacker kvinna)


Jag älskar dig

💚💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💚

184 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Unknown member
Oct 05, 2023

Ik vraag me af welke andere 5 gebieden zijn die als Bluezone zijn aangemerkt, want dat zou ik best graag willen weten! 🤔 Waar jullie in Zweden 🇸🇪 verblijven en hopelijk ooit woonachtig zullen zijn en blijven, zal hier zeker ook niet voor onder doen. 🙂👍 Ik begrijp alleen niet waarom Nederland 🇳🇱 zó verkwanseld en geen respect jegens ouderen (uitzonderingen daargelaten uiteraard) is. 😢


Nederland is zelfs rijker en toch is er meer armoede dan Zweden. Daar zijn de belastingen en zeker de belastingverhogingen zeker niet voor nodig! In ieder geval zijn ’s-lands bestedingen verkeerd gehanteerd waar vooral ouderen zowel financieel als in voorzieningen aan lijden terwijl het juist de ouderen waren die het land opgebouwd hadden.


Ik had…


Like

Unknown member
Oct 04, 2023

Ohh Jan , wat mag je blij zijn met zo'n lieve schat!

Like

Unknown member
Oct 04, 2023

Lieffffffffffffff Jan ❤

Like
bottom of page