top of page

Good Old Time(r)'s Rit


'Laat ouderen de pracht van jou oldtimer ervaren'

Vandaag 1 juli doen we mee voor de Stichting Gelukkig Ouder Worden met de Good Old Time(r)'s Rit.

Dit is een puzzelrit waarbij een aantal oldtimers mee doen.

De start is vanuit verschillende woonzorghuizen in Putten.

Grietje en ik worden verwacht om 10.45 uur vanuit een prachtige locatie, zorglandgoed Groot Spriel in Putten.

De Stichting Gelukkig Ouder Worden SGOW richt zich op het bevorderen van de gelukkige oude dag waarbij de stichting zich richt op de kwetsbare ouderen. Zij doen dit door activiteiten en projecten te organiseren waarmee de vitaliteit en sociaal contact bevorderd wordt.


Wij vonden dit zo mooi project waarbij de ouderen de pracht van onze oldtimer ervaren en herinneringen weer boven komen. We zien steeds al dat onze oldtimers verbinden. Het lijkt dat bij sommige mensen de dementie verbleekt als zij in een klassieker plaats nemen.

De auto snel gepoetst en we gaan op pad. Het is twee uur rijden. We hebben er zin in. Een goed doel. Mensen verbinden en inspireren.

Jullie horen hoe het geweest is.


Je kunt altijd komen kijken in Putten😊!


61 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

8 Comments


Unknown member
Jul 04, 2023

Dat zijn wel de leuke dingen van een dag die je met de oldtimer kunt doen voor de mensen die je hiermee blij kunt maken.

Like
Unknown member
Jul 05, 2023
Replying to

Ja prachtige dingen kun je ermee doen Jan. Oldtimers verbinden en maken mensen blij

Like

Unknown member
Jul 01, 2023

Wat een ontzettend mooi initiatief

Like
Unknown member
Jul 01, 2023
Replying to

Dankjewel Wija voor je reactie. Het is een prachtige stichting die hier mee bezig is. Alle geld wat vandaag is opgehaald gaat naar een gelukswens toe. We hadden een mooie dag. Lees onze blog morgen.

Like

Unknown member
Jul 01, 2023

Mooie dag voor jullie gewenst, ongeacht het weer! En, ja… wat mooiers is dan zelf met een oldtimer te komen.


Altijd als ik ergens een oldtimer zie, moet ik aan al dat extra gedoe denken; de sleutel omdraaien, de ‘choke’ eruit, de versnelling op 1 zetten, om je heen kijken en gaan met de kar. En na een paar minuten al rijdend niet vergeten de ‘choke’ dicht te doen! Van tijd tot tijd (zoiets 1x in de week) de radiator op water controleren, de olie peil meten en eventueel olie aanvullen, remolie in de gaten houden en eventueel even langs de garage gaan, eveneens het water voor de sproeiers, bandenspanningen nazien en natuurlijk de auto van binnen en van buiten…


Like
Unknown member
Jul 05, 2023
Replying to

Ja dat is prachtig zo'n nieuwe auto. Wij merken met de oldtimers dat we minder haast hebben. Zien prachtige auto's maar allemaal boven op elkaar en haast. We zijn afgelopen week veel naar 't westen geweest en verder regelmatig opgejaagd. Waren gesloopt bij terugkomst. De redelijke nieuwe BMW is prachtig maar een harde vering, maakt lawaai door de banden en je merkt niet dat je te hard gaat. Druk, haast en onvriendelijk zegt wat over het klimaat wat er nu gaande is in Nederland.

Dank voor je reactie😁

Like
bottom of page