top of page

GEWELDIG 🙏 MEM kan bij onze Bruiloft (Bröllop) zijn.

'Ik ga trouwen Mem'


Vanmiddag waren we in woonzorghuis Veld - Zicht in Hekelendorp. Mem was zichtbaar ontroerd toen Grietje haar weer vertelde dat wij morgen in Oudewater gingen trouwen en dat zij erbij kon zijn.

De laatste twee maanden is zij zo helder en vitaal en krijgt alles mee. De dementie lijkt wel minder impact te hebben door de goede zorg en welzijn. Het is voor ons een wonder dat zij überhaupt er bij kan zijn. Als we twee jaar geleden kijken stond zij er veel slechter voor.


Uniek is dat we ons bruiloftsfeest in Veld -Zicht houden zodat Mem niet ver hoeft te reizen en het minder vermoeid voor haar is. Gelijk vinden we het mooi dat de andere bewoners er betrokken bij kunnen worden. De prachtige activiteitenruimte hebben we vanmiddag versierd. Alle medewerking hebben we van Petra, de eigenaresse en haar team gekregen. Ze vinden het geweldig dat we dit feest bij hun houden. Prachtige reacties vandaag.


De Austin Healey uit de winterslaap gehaald bij Altena Classic Service in Ane. Na een voorspoedige rit door het drukste deel van Nederland kwamen wij vanmiddag aan in Hekendorp.


Vanavond slapen wij in hotel Broeck te Oudewater en ontvangen daar morgen de familie. Om 12.30 rijden wij naar het oude stadhuis bij de brug en worden om 13.00 binnen verwacht. Dan zal het gebeuren 😊😁🥰


Het gaat een geweldige dag worden met lieve mensen erbij.

Waarom ga ik met Grietje trouwen?

Daar is niet zomaar op te antwoorden🥰 Een heel boekje vol hebben wij voor elkaar gemaakt. Er komt nog een uitbreiding want alles past er niet in. Ze is bijzonder!!!!!!


Samen gaan wij er iets geweldigs van maken.


Dank Petra en haar team dat wij deze dag samen met Mem bij jullie kunnen vieren. Ongelofelijk ... 🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚

305 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

9 Comments


Unknown member
Jan 19

Het zal een prachtige dag worden voor jullie allemaal.!! Laaf je in de liefde en de vrolijkheid van iedereen om je heen en vier de liefde met z'n tweeën tot in het puntje van je kleine teen, tot in het diepe centrum van jullie harten.

Liefde

Like

Unknown member
Jan 19

Unforgettable the big day 🎊💐🥂🍾 een groot feest a once in a lifetime happening 🙏🍀

Like

Unknown member
Jan 19

Dat jullie een onvergetelijk mooie dag mogen ervaren met dierbaren. Geniet in volle bewustzijn want zo’n dag gaat vaak in een roes voorbij, is mijn ervaring ;-)

Mooie herinneringen maken, hoe fijn is dat…

Liefs van ons ❤️

ps, Jan heb je wel goed geoefend op je Ja woord? het moet in één keer luid en duidelijk hoor! ; o)

Like

Unknown member
Jan 19

Vandaag is het jullie trouwdag en wat fijn dat Mem zo helder is en jullie het feest bij haar vieren!

In Oudewater gaat het gebeuren vandaag; jullie ja-woord!

Ik wens jullie een onvergetelijke trouwdag toe met allen die jullie lief zijn!

Geniet ervan ❤️

Like

Unknown member
Jan 18

We hebben al een paar kaarten gehad. Prachtig en lief. Hadden nog geen tijd om te reageren.

Dank Ans🙏wat liefffff💚

Like
bottom of page