top of page

GEWELDIG 🙏 MEM kan bij onze Bruiloft (Bröllop) zijn.

'Ik ga trouwen Mem'


Vanmiddag waren we in woonzorghuis Veld - Zicht in Hekelendorp. Mem was zichtbaar ontroerd toen Grietje haar weer vertelde dat wij morgen in Oudewater gingen trouwen en dat zij erbij kon zijn.

De laatste twee maanden is zij zo helder en vitaal en krijgt alles mee. De dementie lijkt wel minder impact te hebben door de goede zorg en welzijn. Het is voor ons een wonder dat zij überhaupt er bij kan zijn. Als we twee jaar geleden kijken stond zij er veel slechter voor.


Uniek is dat we ons bruiloftsfeest in Veld -Zicht houden zodat Mem niet ver hoeft te reizen en het minder vermoeid voor haar is. Gelijk vinden we het mooi dat de andere bewoners er betrokken bij kunnen worden. De prachtige activiteitenruimte hebben we vanmiddag versierd. Alle medewerking hebben we van Petra, de eigenaresse en haar team gekregen. Ze vinden het geweldig dat we dit feest bij hun houden. Prachtige reacties vandaag.


De Austin Healey uit de winterslaap gehaald bij Altena Classic Service in Ane. Na een voorspoedige rit door het drukste deel van Nederland kwamen wij vanmiddag aan in Hekendorp.


Vanavond slapen wij in hotel Broeck te Oudewater en ontvangen daar morgen de familie. Om 12.30 rijden wij naar het oude stadhuis bij de brug en worden om 13.00 binnen verwacht. Dan zal het gebeuren 😊😁🥰


Het gaat een geweldige dag worden met lieve mensen erbij.

Waarom ga ik met Grietje trouwen?

Daar is niet zomaar op te antwoorden🥰 Een heel boekje vol hebben wij voor elkaar gemaakt. Er komt nog een uitbreiding want alles past er niet in. Ze is bijzonder!!!!!!


Samen gaan wij er iets geweldigs van maken.


Dank Petra en haar team dat wij deze dag samen met Mem bij jullie kunnen vieren. Ongelofelijk ... 🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚

297 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page