top of page

Emotioneel

Bijgewerkt op: 2 apr. 2023

'Merci Liesbeth'


Een dame in een rolstoel sprak met zachte stem toen Liesbeth naar haar toekwam.


Ruim 5 uur waren we onderweg geweest van Drenthe naar Beveren in België. Dwars door Nederland in de spits. Auto's en nog eens auto's Wat verlangden wij terug naar het stille Zweden.

De drukte en de afstand was het waard om Liesbeth Devos, een bekend Belgisch sopraan en operazangeres te horen zingen in het 'rusthuis'.


Al eerder spraken we haar lang aan de telefoon en hoorde haar betrokkenheid voor ouderen. Zij moest in ons 3e Magazine komen.


Emotionele momenten toen zij optrad met haar Trio Stokman & Vos

Een man begon spontaan mee te zingen en de aandacht die Liesbeth gaf aan de mensen van de rusthuizen waar wij bij waren was indrukwekkend.


Een fantastische mooie vrouw die de ouder wordende mens liet stralen. Grietje maakte bijzondere indrukwekkende foto's voor ons 3e Magazine en we hielden een interview.


In België hoorde wij over een Zéér bijzonder project uit Zweden. Het gaf ons de bevestiging dat wij snel weer terug moeten naar het land wat ons hart heeft gestolen.


Dank aan mijn lieve zus Marijke waar wij in Middelburg mochten logeren. Het werd een boeiende avond waarin onze moeder even weer terug was op aarde.58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page