top of page

Een wens die uit gaat komen'BOSTADEN ÄR SÅLD'


Gisteravond keken we op de site van de makelaar en troffen deze tekst aan. Zou het dan werkelijk uitkomen.Vandaag maar even bellen. Vele mensen hebben een wens of droom in onze schatkist gedaan. Als je er in geloofd en je werkt eraan gaat deze uitkomen. Wij geloven erin. Alles is haalbaar. Zelfs koning Carl XVI Gustav en zijn vrouw koningin Silvia kijken elke dag op onze website.Zij is al 26 jaar het boegbeeld van dementie. Als geen ander weet zij hoe moeilijk het kan zijn als je iemand kent met dementie. Haar moeder had de ziekte van Alzheimer. In Zweden is zij de beschermvrouwe van dementie.


We gaan haar zeker ontmoeten


Een prachtige plek waar we mantelzorgers kunnen ontvangen of zorgverleners of mensen met dementie. Samen weer nieuwe energie en geluksmomenten krijgen. Krijg dezelfde gevoelens als wij bij het zien van deze overweldigende natuur in alle jaargetijden. Het vervoer zal op bijzondere wijze zijn.Wensen en dromen die uit gaan komen. Gisteren bracht de 'du är vacker', jij bent mooi kaart al ontroering bij de dame van de makelaardij uit Sunne toen we bij het huisje stonden.


Grietje en ik ontvangen u graag en onze gastvrijheid zal top zijn!

Maar eerst ons JGMagazine af. Gisteren kregen we tranen van een jongere die een mail stuurde met haar verhaal. U gaat het lezen. Een aantal mooie woonzorgorganisaties en ondernemers gaat met ons mee doen.


Het wordt een prachtig blad met een snufje Zweden🦌🥰🦌

U gaat het zien!


Ik moet het bed uit. Silvia kan bellen😁141 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

1 comentario


Miembro desconocido
27 sept 2022

Spannend en fantastische ontwikkeling voor jullie. Hopelijk gaat het zoals jullie wensen. Met de zonnebloem voor het huis, wordt het straks jullie thuis.

Me gusta
bottom of page