top of page

Een TOP sociaal onderneemster

' ik heb een beetje winst maar daar moeten al mijn eigen uren, benzine, reiskosten nog af '


Gisteren had zij weer een prachtig schema gemaakt met alle inkomsten en uitgaven. Het zag er perfect uit maar van het resultaat werd zij niet blij.


Een onderneemster die iets goeds wil bijdragen aan de wereld. Een vrouw die blij is met een glimlach op het gezicht van iemand met dementie als zij een #Membear weggeeft. Een blog maakt op LinkedIn waardoor mensen zich geïnspireerd voelen. Mensen zich herkennen in het verhaal en daardoor steun ervaren. Ontdekkingsreizen maken om de mooie voorbeelden te zoeken in zorg en maatschappij. 400 kilometer rijden om haar moeder te helpen omdat het de zorg niet lukt. Zij krijgt het voor elkaar.


Zij heeft een bedrijf opgebouwd nav haar moeder die Fronto Temporale Dementie kreeg.

Ze verkocht haar huis en zegde haar baan bij de politie op. Wilde haar moeder en anderen mensen gaan helpen. Zij is een onderneemster pur sang maar winst maken staat bij haar niet voorop. Mensen blij maken daar wordt zij gelukkig van.


Waardering, erkenning en anderen gelukkig maken is voor haar veel belangrijker dan geld verdienen.

Als zij wat winst maakt zet zij dit weer om in donaties in de vorm van boeken, Mem-bearen en magazines. Zij heeft duizenden mensen die haar volgen en zij inspireert met haar JGMagazine.


Een bijzondere fantastische mooie vrouw en een 💛 van goud. Haar naam is Grietje van der Heide

Ik wil haar sociaal onderneemster van 2023 noemen. Dat heeft ze verdiend.


Grietje ga door met je prachtige missie. Winst maken is prachtig maar weegt niet op tegen het anderen en jezelf gelukkig maken. Geld is niet het belangrijkste op deze wereld.


Ik vind je geweldig🧡

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page