top of page

Een prachtig mooi mens

Dit is een blog voor alle mensen die prettig oud willen worden.


Ilona Bijtenhoorn een leidinggevende die doet wat zij zegt en elke organisatie in dienst zou willen hebben. In ons 2e magazine stond zij al en nu weer in het 3e magazine. Teams verbinden op basis van veiligheid en vertrouwen. Inzetten Talenten van de medewerkers. In woonzorggroep Samen zagen we haar dit doen en bracht zij het ziekteverzuim van 18% naar <5%.


Een lief mens die luistert naar haar collega's en die 's avonds mee gaat helpen met koken. Een leidinggevende die zichtbaar is op de werkvloer. In het JanGrietje 3emagazine een mooi artikel. Grietje en ik brachten haar onze magazines in Heerhugowaard bij Esdégé-Reigersdaal. Goede zorg leveren hangt veel samen hoe de leidinggevende hierin staat.


Die ochtend waren we weer even terug in Egmond aan Zee. Het voelde vertrouwd aan. Alsof we nooit weg waren geweest.


We bezochten Dennis van Bakker brillen en kregen een prachtige donatie. Dennis deed ook al mee met ons 2e magazine en ziet in dat mooie voorbeelden nodig zijn om de zorg nog mooier te maken.


Grietje bezocht de kapsalon en kreeg een heerlijke verwenbeurt voor haar haar.


Helaas waren we niet meer op tijd om bij Erik Cremer op de koffie te gaan en gooide we het magazine bij hem door de brievenbus.


Voldaan zochten we een slaapplaats in Zandvoort aan Zee.


Wat is het mooi om een aantal magazins persoonlijk af te leveren. De afdeling administratie roept al dat we veels te hoge kosten hebben voor het vervoer😊


In Zweden bij onze huisjes gaat het weer flink sneeuwen.
112 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

10 ความคิดเห็น


สมาชิกที่ไม่รู้จัก
10 ธ.ค. 2566

Tja dat beregeningskanon geeft inderdaad een waas van water. Een grote massa van water. Heb het van dichtbij meegemaakt maar als er een strook van 42 meter beregend word kun je nagaan hoeveel druk er achter staat. Inde bollen en natuurlijk de aardappelen en uien. Zo kun je maar weer zien waar techniek voor staat.

ถูกใจ

สมาชิกที่ไม่รู้จัก
10 ธ.ค. 2566

Rond deze tijd van het jaar denk ik dat postbodes in hun drukte jullie hulp zeker waarderen zullen als jullie persoonlijk de derde magazines gaan bezorgen! Al begrijp ik natuurlijk ook wel dat hier geen gewoonte van gemaakt zou worden en jullie volgers zoals ik zouden zeker ook begrip voor opbrengen als jullie de magazines uit kostenoverwegingen gewoon per post zouden gaan versturen. Maar aan de andere kant is het zeker ook leuk én mooi dat die mensen vanwege hun exemplarisch inzet én hun hart voor de medemens op die manier geëerd worden! ♥️


Het is ook weer gezellig even weer terug in Nederland 🇳🇱 te zijn waar ik ook met Kerst doorbrengen zal. 🙂👍


Alvast heel fijne Kerst samen!


ถูกใจ

สมาชิกที่ไม่รู้จัก
08 ธ.ค. 2566

Volgens mij hebben jullie, Jan en Grietje het razend druk met rondbrengen voordat jullie terugkeren naar dat mooie stulpje in Zweden.

ถูกใจ

สมาชิกที่ไม่รู้จัก
08 ธ.ค. 2566

Geweldig mooie foto's, alle seizoenen ,de mooie tulpenvelden in de Provincie Groningen? De mooie warme kleuren van de tulpen is een lust voor het oog

ถูกใจ
สมาชิกที่ไม่รู้จัก
09 ธ.ค. 2566
ตอบกลับไปที่

Dat je de prachtige tulpenvelden vind in de richting van Termuntenzijl is te danken aan de Burgemeester van Scheemda , eerder Kloosterburen. Ook in de omgeving van Kloosterburen vind je eveneens de bollenvelden. Jan Leegwater was de man die de bollenteelt ruim 45 jaar terug meenam vanuit Noord Holland naar eerst Kloosterburen. De man was tevens de promotor van het wielrennen in Noord Nederland.

ถูกใจ

สมาชิกที่ไม่รู้จัก
08 ธ.ค. 2566

Jullie zijn er maar druk mee.Maar fijn dat het blad zo goed ontvangen wordt.En nog fijner zijn alle positieve verhalen. Goede leidinggevenden kunnen een team maken . Zo belangrijk dat ze zichtbaar zijn.Helaas gaat dit ook weleens anders.

Maar we blijven hopen op meer verandering.

OPdracht 4 seizoen .

ถูกใจ
สมาชิกที่ไม่รู้จัก
10 ธ.ค. 2566
ตอบกลับไปที่

Grappig dat je dat zegt. Was mij idd ook opgevallen. En gezien de droogte toen ....

ถูกใจ
bottom of page