top of page

Een prachtig mooi mens

Dit is een blog voor alle mensen die prettig oud willen worden.


Ilona Bijtenhoorn een leidinggevende die doet wat zij zegt en elke organisatie in dienst zou willen hebben. In ons 2e magazine stond zij al en nu weer in het 3e magazine. Teams verbinden op basis van veiligheid en vertrouwen. Inzetten Talenten van de medewerkers. In woonzorggroep Samen zagen we haar dit doen en bracht zij het ziekteverzuim van 18% naar <5%.


Een lief mens die luistert naar haar collega's en die 's avonds mee gaat helpen met koken. Een leidinggevende die zichtbaar is op de werkvloer. In het JanGrietje 3emagazine een mooi artikel. Grietje en ik brachten haar onze magazines in Heerhugowaard bij Esdégé-Reigersdaal. Goede zorg leveren hangt veel samen hoe de leidinggevende hierin staat.


Die ochtend waren we weer even terug in Egmond aan Zee. Het voelde vertrouwd aan. Alsof we nooit weg waren geweest.


We bezochten Dennis van Bakker brillen en kregen een prachtige donatie. Dennis deed ook al mee met ons 2e magazine en ziet in dat mooie voorbeelden nodig zijn om de zorg nog mooier te maken.


Grietje bezocht de kapsalon en kreeg een heerlijke verwenbeurt voor haar haar.


Helaas waren we niet meer op tijd om bij Erik Cremer op de koffie te gaan en gooide we het magazine bij hem door de brievenbus.


Voldaan zochten we een slaapplaats in Zandvoort aan Zee.


Wat is het mooi om een aantal magazins persoonlijk af te leveren. De afdeling administratie roept al dat we veels te hoge kosten hebben voor het vervoer😊


In Zweden bij onze huisjes gaat het weer flink sneeuwen.
109 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page