top of page

Een gelukkig 'clublid' bij de Bloemenstroom' wat is dit mooi ' sprak Ineke


Een maand geleden waren wij bij de Bloemenstroom in Bloemendaal. Dit is een dagactiviteitencentrum van Zorgbalans. We maakte een foto op een emotioneel moment.

Ineke had het moeilijk omdat haar ogen weer achteruit gingen. Het leven had voor haar niet zoveel waarde meer. Boukje, een medewerkster hield haar vast en gaf de steun en liefde die zij op dat moment nodig had. Het maakte haar verdriet draagbaar en Ineke hervond zichzelf. Grietje zag het gebeuren en maakte de foto. Ik hield de hand van Ineke vast. Het werd de indrukwekkende foto van de voorkant voor ons magazine. Een gepersonaliseerde opgave voor Zorgbalans.


Vorige week waren Grietje en ik opnieuw bij de Bloemenstroom om Ineke een Magazine en een Membear uit te reiken. Mede door een donatie van Irene Koning konden wij haar dit geven.


Het werd een bijzonder en zeer emotioneel moment. Wat vind Ineke dit prachtig. Een beer die je aan kunt raken en tegen je spreekt. Het voelen is al zo belangrijk. Ineke was er helemaal ontdaan van. Ze voelde zich helemaal gelukkig.


In het filmpje zegt haar reactie al genoeg. Wat een prachtige 'clubleden' en medewerkers werken hier. Het werd weer een geweldige middag.

Komende tijd krijgen alle medewerkers en vrijwilligers ons 2e magazine.

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page