top of page

Een compliment aan jullie

Fantastisch dat we gisteren en vandaag zoveel leden erbij kregen. Leden klinkt voor mij wat onpersoonlijk en liefst noem ik alle namen. Dank aan Gary, Jeannot, Wija, Lenny, Inge, Lammy, Alice, Frans en de rest van de mensen die zich aangemeld hebben of het al waren. Geen 15000 connecties maar 50 echte mensen die onze ontdekkingsreis willen volgen. Nog steeds ben ik verrast dat ik schrijf en dat de verhalen gelezen worden. Iemand schreef op LinkedIn ' het was ook teveel😪'


De foto hierboven doet mij, hier buiten in Drenthe denken aan Zweden. Dit is in de omgeving van ons mooie rode huisje. We waren daar helemaal alleen bij het prachtige meer. Een stookplaats, glashelder koud water, stilte en bijzondere insecten. Misschien dat mensen die ons volgen weleens dezelfde ervaring willen beleven bij ons.


Er is een MAAR 😌 Je wordt nooit meer de oude. Je leven veranderd en een verlangen blijft. Een tegengif haha.. is er niet.

Afgelopen donderdag waren we bij Mem in Hekendorp. We zien dat zij meer in t Fries gaat spreken als we haar een week niet gezien hebben. Zodra we haar uit het zorghuis meenemen zien we een ander mens. Veel 'normaler' en aangepast aan de omgeving. Ik zag het al in mijn woonzorgvoorziening. We namen de mensen die er woonden regelmatig mee naar buiten, winkels, bos etc. Op dat moment lijkt de dementie aan het vervagen. Een bijzonder proces waarbij er zeker wel behandelingen zijn voor dementie.

We namen Mem mee in de oude DS en gingen een ijsje eten in Haastrecht.


Gisteravond waren we op pad met de Healey naar de TT camping in Assen. Xana de dochter van Grietje hielp met haar scouting leden om de toiletten schoon te houden. Ze doen dit om geld te verdienen voor de club. Een mooi streven.

Voor vandaag is het voldoende. We gaan zwemmen in een klein meertje hier in de buurt. Lekker op de mountainbike en dan het water in. Zie wel op tegen de drukte. Wat een tegenstelling😊met Zweden.


Wat gaan jullie doen of heb je gedaan?89 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page