top of page

Een compliment aan jullie

Fantastisch dat we gisteren en vandaag zoveel leden erbij kregen. Leden klinkt voor mij wat onpersoonlijk en liefst noem ik alle namen. Dank aan Gary, Jeannot, Wija, Lenny, Inge, Lammy, Alice, Frans en de rest van de mensen die zich aangemeld hebben of het al waren. Geen 15000 connecties maar 50 echte mensen die onze ontdekkingsreis willen volgen. Nog steeds ben ik verrast dat ik schrijf en dat de verhalen gelezen worden. Iemand schreef op LinkedIn ' het was ook teveel😪'


De foto hierboven doet mij, hier buiten in Drenthe denken aan Zweden. Dit is in de omgeving van ons mooie rode huisje. We waren daar helemaal alleen bij het prachtige meer. Een stookplaats, glashelder koud water, stilte en bijzondere insecten. Misschien dat mensen die ons volgen weleens dezelfde ervaring willen beleven bij ons.


Er is een MAAR 😌 Je wordt nooit meer de oude. Je leven veranderd en een verlangen blijft. Een tegengif haha.. is er niet.

Afgelopen donderdag waren we bij Mem in Hekendorp. We zien dat zij meer in t Fries gaat spreken als we haar een week niet gezien hebben. Zodra we haar uit het zorghuis meenemen zien we een ander mens. Veel 'normaler' en aangepast aan de omgeving. Ik zag het al in mijn woonzorgvoorziening. We namen de mensen die er woonden regelmatig mee naar buiten, winkels, bos etc. Op dat moment lijkt de dementie aan het vervagen. Een bijzonder proces waarbij er zeker wel behandelingen zijn voor dementie.

We namen Mem mee in de oude DS en gingen een ijsje eten in Haastrecht.


Gisteravond waren we op pad met de Healey naar de TT camping in Assen. Xana de dochter van Grietje hielp met haar scouting leden om de toiletten schoon te houden. Ze doen dit om geld te verdienen voor de club. Een mooi streven.

Voor vandaag is het voldoende. We gaan zwemmen in een klein meertje hier in de buurt. Lekker op de mountainbike en dan het water in. Zie wel op tegen de drukte. Wat een tegenstelling😊met Zweden.


Wat gaan jullie doen of heb je gedaan?91 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 Comments


Unknown member
Jun 27, 2023

Dank je wel voor jullie compliment aan mij, Jan & Grietje! 😃👍 Sorry dat ik hier nogal laat mee aankom, want ik ben eigenlijk niet zo technisch met Internet 🛜, blog en weet ik veel wat. Ik moet hier nog even aan wennen, maar ik kom er wel; al doende leer ik wel hoe en wat (niet) te doen! 😂 Nog veel succes verder met jullie nieuwe website en plannen wat jullie wensen te realiseren!

👋😉♥️

Like

Unknown member
Jun 26, 2023

Ik was mij aan het voorbereiden op mijn vakantie naar Ameland. Nu ben ik daar inmiddels samen met een vriendin. Heerlijk fietsen en langs het strand lopen!

Like
Unknown member
Jun 26, 2023
Replying to

Leuk dat je een reactie geeft Lammy. Heerlijk op een eiland. Wat gaan jullie allemaal voor mooie dingen doen buiten fietsen en wandelen😊?

Like

Unknown member
Jun 25, 2023

Bezig met fotograferen thuis met de airco aan😅

Like
Unknown member
Jun 25, 2023
Replying to

Zeker weten. Dit keer fruit op de foto gezet.

Like

Unknown member
Jun 25, 2023

Toevallig zat ik even achter mijn laptop toen jouw post verscheen. Ik was heel even een trip down memory lane aan het doen van onze vakantie in de Vogezen vorig jaar. Huisje in de bergen met een idyllisch uitzicht, klingelende bellen van grazende koeien om ons heen. Ondanks de bellen, verstilling alom. Dat is wat ik steeds vaker opzoek. Vandaag doe ik dit in mijn achtertuin. Zittend onder de blauwe regen die in bloei staat en waar het gezoem van de bijen mij langzaam in een siëstaatje duwen. Fijne dag!

Like
Unknown member
Jun 25, 2023
Replying to

Ik kan het me helemaal voorstellen. Heerlijk die berglucht, koeien en bellen. Prachtig!!! In Zweden zeggen ze in het boek Lykke dat je rust kunt krijgen door in gedachten naar een fijne plek te gaan. Dit geeft rust en geluk. Dank voor je mooie reactie Alice😊

Like
bottom of page