top of page

Durf je dit aan
Wil jij weer jezelf kunnen zijn.

Fitvoelen

Genieten

Ontspanning

Inspanning

Jezelf tegen komen

Je grenzen opzoeken

Gelukkig zijn😊


Het is 5 uur in de ochtend en de zon schijnt. Een intens blauwe lucht. Het roepen van kraanvogels. Twee reeën die in de verte staan te grazen. Heel in de verte houten rode huisjes op stenen. Een prachtige beek met watervallen.

Stroomversnellingen en in het stroompje verschillende beverburchten.

Een boom die afgelopen nacht is aangevreten door de bevers.

Het pad wordt steeds smaller en mijn hoofd zit vol met muggen. Ze prikken niet maar dagen mij uit. Elandenpoep op de grond maakt dat wij voorzichtig zijn. Het is de tijd dat ze jongen krijgen en zijn dan niet betrouwbaar meer.

Grietje pakt ineens mij beet en is helemaal van slag. Uitwerpselen die niet te herleiden zijn. Het lijkt op 1 koeievlaai maar hier kunnen deze beesten niet komen. We gaan alle dieren langs in dit gebied en uiteindelijk komen we tot de conclusie dat het meest waarschijnlijke een beer moet zijn. Ik kijk om mij heen en begin te zweten. Grietje blijft rustig en ik kruip achter haar. Ik zie in haar weer de agent die op onderzoek uit gaat. We lopen verder en Grietje stopt. Met grote ogen kijkt zij naar rechts ...


U wordt wakker en kijkt in een prachtig vuur.

Nederland lijkt ver weg. Geen snelweg, drukte lawaai. Alleen het knetteren van het vuur. Een koekoek blijft roepen. U voelt zich rustig en alle gedachten staan even stil. U herkent zichzelf. Dit ben ik. Zo wil ik zijn. Ik voel mij gelukkig. Het kan.


Een stoffig grindpad van 7 kilometer naar beneden. Elanden staan langs de weg om afscheid te nemen. Het leven ziet er anders uit. Veel was er niet voor nodig. Niets hoeft en alles mag.


Zweden 'Jag älskar dig '


In de zomer bij Jan en Grietje in retraite.


Doet u mee?


Persoonlijke individuele aandacht💚. In korte tijd een verandering. Wensen en dromen gaan uitkomen.


Stuur een berichtje aan info@jangrietje.nl voor persoonlijke informatie.

We zien je graag komen😊

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comments


bottom of page