top of page

Doen jullie meeJezelf tegen komen in Zweden durf je dat? In een prachtig natuurgebied met meren, bossen vol cranberry bessen, beren, wolven, elanden en een indrukwekkende stilte.Geen ingewikkelde therapieën maar terug naar de basis. Net als in de zorg voor mensen met dementie. Zie de mens en zijn capaciteiten.3 oktober, Leidens ontzet. Ik moet daar steeds aan denken. Als kind woonde wij een aantal jaren in Zoeterwoude vlak bij Leiden. In Leiden volgde ik de middelbare school en studeerde later daar aan de hoge school.


3 oktober de geboortedag van mijn moeder. We bezochten de feestelijkheden in de stad. In gedachten blijft zij altijd bij mij. Op hoge leeftijd kreeg zij dementie. Zij bleef dezelfde lieve moeder die nog steeds bezorgd kon reageren of ik wel goed genoeg at. Zij wees mij altijd op de kleine mooie dingen. Geniet van de natuur en zie de positieve dingen van de mens gaf zij mij altijd aan. Vertrouw op jezelf en maak andere mensen gelukkig.
Wijze woorden die nog steeds opgaan.


Volgend jaar voorjaar zijn wij er klaar voor!


Durf jij dat aan, een ontdekkingsreis met jezelf in Zweden

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page