top of page

De zorg voor ouderen in 2052


Hoe kijken wij terug in 2052 en met name in de ouderenzorg. Welke mooie dingen zijn er geweest waar we trots op zijn en hoe is het nu.


We hadden een rood huisje gekocht in Zweden en leven weer basic.Dicht bij de natuur. Een composttoilet, geen stromend water en een prachtige natuur.


We bezochten de afgelopen tijd mooie kleine woonzorghuizen waar gelukkige ouderen wonen. Wijken die aangepast zijn aan ouderen en waar men naar elkaar omkijkt.

In de wijken kan men gemakkelijk de weg vinden zodat mensen met dementie er alleen kunnen lopen. De ouderen worden als mens gezien en denken mee. Dementie komt nog wel voor maar de symptomen zijn veel minder heftig. De leeftijd dat men nu geheugenklachten krijgt is veel hoger. Mensen eten gezonder en bewegen veel meer dan in 2022. We gebruiken in 2052 vrijwel geen plastic meer. Alleen de noodzakelijke dingen maar die worden goed gerecycled.


ondertussen komt ons 100e Magazin met mooie voorbeelden uit😊. Het zijn ondertussen 500 bladzijden en op papier van onze eigen bomen die we zelf neergezet hebben in Zweden.


Hoe is de afgelopen periode bij u gegaan en hoe ziet het er nu in 2052 met de ouderenzorg. We kunnen dit mooi meenemen in ons 100e magazine.


Fijne dag🍀🍀🍀


76 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Nov 06, 2022

Echt de ideale plek om de mooiste Kerst ever te mogen vieren. Dat is en blijft een grote droom van mij. Met je geliefde samen in dat mooie rode houten Scandinavisch huisje in de sneeuw Kerst te mogen vieren. 🙏❤️

Like
bottom of page