top of page

De oldtimers (oudjes)gaan mee

Mochten wij niet meer zelfstandig meer kunnen wonen☺

Grootste ' barnfind' In Dordrecht van 230 oldtimers in een schuur. Een hoogbejaarde man moest opgenomen worden en had een unieke verzameling in zijn schuur.

Nico Aaldering die ons vorige magazine steunde en waar wij prachtige foto's maakten in Brummen kocht de exclusieve verzameling op. In mei gaan we naar de veiling en kijken of er nog een boodschappenwagentje bij zit.


Oldtimers verbinden en dat merkten we gisteren alweer.

We waren bij een autobandenzaak in Assen met de snoek, een prachtig familiebedrijf, en raakte direct in gesprek met een andere klant. Zijn broer had een zeer unieke DS cabriolet en woonde in Portugal. Gelijk ging het gesprek over onze oldtimers en de missie die we hebben. Het werd een prachtig gesprek.

Al jaren worden onze oldtimers gebruikt om mensen blij te maken. Medewerkers te laten praten tijdens inspiratie sessies en met bijzondere mensen in gesprek te komen.


De situatie met de hoogbejaarde man en zijn schuur vol klassiekers heeft Grietje en mij wel aan het denken gezet.

Als wij ooit opgenomen moeten worden vanwege geheugenklachten willen wij de oldtimers mee.

We zoeken alvast een zorg woonhuis die deze wens kan vervullen. We willen een kamer waar de auto's in staan. We kunnen dan de hele dag op ontdekkingsreis. De zorg zal geen kind aan ons hebben. Wij vermaken ons prima. Slapen en eten in de wagens en maken hele reizen.

Ik blijf verhalen schrijven en Grietje maakt de foto's.

In welk woonzorghuis kunnen we alvast inschrijven?

49 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3件のコメント


不明なメンバー
2023年4月15日

Als liefhebber van auto's, en vooral klassiekers, rijd ik vanuit Suffen opvallend vaak langs de Galerie. En geniet dan van het uitgestalde snoepgoed, waaronder nu weer een Citroen DS. "Helaas" wel een stationcar dus aanzienlijk minder fraai qua design dan de sedan oftewel Snoek. Zou daar willen wonen met of zonder geheugen; liefst natuurlijk MET. En wat een aardige galeriehouder die tijdens een bezoek met onze kleinzoon van 5, hem meteen, op de trap vriendelijk aansprak om voorzichtig te zijn en dus niet te vallen. Petje af, of beter passend bij de Citroen: Chapeau. PS, geef me het adres van dat tehuis-met-garage-in-huis straks even door. Alvast bedankt.

いいね!
不明なメンバー
2023年4月21日
返信先

Bedankt voor je reactie. Ik zal zeker proberen een bijdrage te leveren over "de zorg" die in ons gave land in elk geval naar mijn idee snel is verloederd. Maar ja wij hebben de eeuwige Mark nog als compensatie. Omdat ik privé de komende paar weken druk ben met gewoon vrijwilligers werk en een vorm van mantelzorg in Drenthe kan het een paar dagen duren. Maar het komt ! P.S. toch wel een beetje jaloers om te lezen dat je reis terug naar Zweden al weer in zicht is.

いいね!
bottom of page