top of page

De oldtimers (oudjes)gaan mee

Mochten wij niet meer zelfstandig meer kunnen wonen☺

Grootste ' barnfind' In Dordrecht van 230 oldtimers in een schuur. Een hoogbejaarde man moest opgenomen worden en had een unieke verzameling in zijn schuur.

Nico Aaldering die ons vorige magazine steunde en waar wij prachtige foto's maakten in Brummen kocht de exclusieve verzameling op. In mei gaan we naar de veiling en kijken of er nog een boodschappenwagentje bij zit.


Oldtimers verbinden en dat merkten we gisteren alweer.

We waren bij een autobandenzaak in Assen met de snoek, een prachtig familiebedrijf, en raakte direct in gesprek met een andere klant. Zijn broer had een zeer unieke DS cabriolet en woonde in Portugal. Gelijk ging het gesprek over onze oldtimers en de missie die we hebben. Het werd een prachtig gesprek.

Al jaren worden onze oldtimers gebruikt om mensen blij te maken. Medewerkers te laten praten tijdens inspiratie sessies en met bijzondere mensen in gesprek te komen.


De situatie met de hoogbejaarde man en zijn schuur vol klassiekers heeft Grietje en mij wel aan het denken gezet.

Als wij ooit opgenomen moeten worden vanwege geheugenklachten willen wij de oldtimers mee.

We zoeken alvast een zorg woonhuis die deze wens kan vervullen. We willen een kamer waar de auto's in staan. We kunnen dan de hele dag op ontdekkingsreis. De zorg zal geen kind aan ons hebben. Wij vermaken ons prima. Slapen en eten in de wagens en maken hele reizen.

Ik blijf verhalen schrijven en Grietje maakt de foto's.

In welk woonzorghuis kunnen we alvast inschrijven?

48 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page