top of page

De bruiloft (Bröllop) was bijna niet doorgegaan.Afgelopen vrijdag was fantastisch. De voorbereidingen voor de bruiloft liepen perfect. Mem was fantastisch, het weer mooi, allemaal lieve mensen om ons heen. Een prima hotel en een mooie plek op Veld Zicht waar wij het feest konden houden.

De Healey met achterop een hartje in de sneeuw. Het gaf ons een heel warm gevoel dat Mem en onze andere dierbare familieleden erbij konden zijn.


Toch was het bijna niet doorgegaan😌


De avond voor de bruiloft wilde ik nog even mijn kleding controleren. Grietje was haar trouwjurk aan het strijken boven in het hotel. Tot mijn grote schik kwam ik erachter dat mijn mooie passende broek er niet bij zat. Ik zag hem zo hangen in de kast in Hooghalen. Even in paniek en wat nu. Uiteindelijk was er geen andere oplossing dan naar Drenthe te rijden en weer terug.

Ongeveer zo'n 380km. Om 21.45 zijn Grietje en ik vertrokken. Een prachtige nacht met een sterrenhemel en op de terugweg stukken met wind en heftige hagelbuien en stapvoets rijden. Uiteindelijk waren we om 2.00 uur terug en moesten ons bruidsboeket nog in elkaar zetten. Maar de broek was binnen in hotel Broeck. We hadden het kunnen weten 😁 Om 6.30 ging de wekker alweer en hadden een drie uurtjes geslapen.


Gisteren hebben we de Austin Healey weer terug gebracht in Ane bij Altena Classic Garage.

De auto gaat weer in winterslaap.

Mooie oldtimers waren daar te zien. Als oldtimer liefhebber een feest.

En onze 3e magazin lag bij de ingang😊

We hebben een paar onvergetelijke dagen gehad met heel veel lieve lieve mensen. Heel veel prachtige reacties en gelukswensen. We leven verder in onze droomwereld. Genoeg onderwerpen en ideeën voor ons 4e magazine.


We hebben nog een aantal mooie 3e magazins om aan te schaffen. Help ons zodat wij weer een nieuw magazine kunnen maken. Uiteindelijk hebben we straks allemaal te maken met zorg. We worden allemaal mantelzorger.


Een mooie zonnige dag🌲☀️🌲


312 weergaven19 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

19 Comments


Unknown member
Jan 26

Mooie foto van Nederland 🇳🇱 hoor! Dank je wel, Ans - heb ik nu ook even nodig, want ja - al woon je hele leven in het buitenland, je eigen land verloochen je niet! 😘♥️

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Dank je wel hoor. Lief.

Like

Unknown member
Jan 26

Gelukkig was alles met een sisser 💣 afgelopen, Jan & Grietje! Ik zou anders desnoods in mijn onderbroek gekomen zijn om het ja-woord te geven 🤭, maar ja - publiek, onzedelijkheid, video’s en foto’s, hè… 🫣 En koud 🥶 ook… 😂 Het was die 380km extra waard ook, al zou die klimaatfanaat Rob Jetten hier niet mee eens geweest zijn. 🙄


Ik zou eigenlijk zeggen… liever de broek dan de ringen 💍💍 vergeten hebben! 😜


Hopelijk zijn jullie nu weer wat van bijgekomen, meneer en mevrouw van ‘t Hoen! 🦋🌻


👋😘


Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Haha ....we blijven in de huwelijksreis. Gek idee dat het alweer een week geleden is. De tijd gaat zo snel.

Misschien was er een zwerver die zijn broek aan mij wilde lenen🤣Had ik ook een mooi verhaal gehad.

Like

Unknown member
Jan 23

Gelukkig is het allemaal goed gekomen en zagen jullie er prachtig uit. Zo fijn dat mem erbij aanwezig kon zijn🙏

Like

Unknown member
Jan 23

Dat was dan een pittig ritje en dan zo'n kort nachtje voor de belangrijke dag🙈 gelukkig is alles goed gekomen😃

Like

Unknown member
Jan 23

Dank je wel.Als je bedenkt dat ik vorig jaar om deze tijd alles nog maakte op de automatische stand.Ik ben dan ook heel tevreden met mijn foto's die ik nu maak.Goede cursus gevolgd en me verder ontwikkelt dmv opdrachten.

Like
bottom of page